40 χρόνια
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
τροχοβιλεσ τιμες
ALPINA
Παράγουμε τα επιθυμητά μεταφερόμενα σπιτιά μέσα σε 15 ημέρες σε εξαιρετική ποιότητα και σε τιμές ευκαιρίας. Παράδοση και εγκατάσταση σε 1 μόνο μέρα.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΨΗ
1
Πολυλειτουργικά, μοντέρνα και σύγχρονα μοντέλα με διαφορετικές όψεις που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για πολύ καιρό
Σας προσφέρουμε διάφορα μοντέλα σπιτιών που είναι εξοπλισμένα με κουζινάκι, τουαλέτα και ντους, τα οποία θα μπορούσατε να εξοπλισετε και μόνοι σας.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
3
1 - Μόνωση σάντουιτς πάνελ 4 εκ. (κατά επιλογή και 8 εκ.) 2 - Γαλβανισμένη μεταλλική κατασκευή 3 - Πόρτες αλουμινίου 4 - Κουφώματα αλουμινίου 5 - Μεγάλη διάρκεια ζωής του χρώματος 6 - Παροχή νερού 7 - Διαφορετικά μοντέλα βεράντες 8 - Κουζίνα 9 - Σάντουιτς πάνελ 10 -Πλακάκι 11 - Λαμινέιτ παρκέ 12 -Συρόμενες πόρτες 13 -Φωτισμό

1

3

4

5

2

7

6

8

9

14

13

12

10

11

4
ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
Χαρακτηριστικά Δωμάτια και σαλόνι: Το ετοιμο σπίτι σας παραδίδεται με ενσωματωμένη ηλεκτρολογική εγκατασταση. και σύστημα φωτισμού. Η σύνδεση με το Ελ. δίκτυο γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο. Κάθε δωμάτιο έχει απο ένα convector 1500 W. Πρίζες, ηλεκτρικούς διακόπτες και τα φωτιστικά σώματα απεικονίζονται στο σχέδιο. Στο εξωτερικό του σπιτιού έχει μια λάμπα και ηλεκτρικό πίνακα΄για σύνδεση στο ελ. δίκτυο. Κουζίνα: Η στάνταρ κουζίνα διαθέτει μάτι κουζίνας. Η κουζίνα είναι με πλήρης ενσωματωμένη υδραυλική εγκατάσταση, οι παροχές για το καθαρό και το βρώμικο νερό βρίσκονται στη πλευρα του τοίχου στον οποίο και προσκολάται η κουζίνα.. WC και μπάνιο: Το πάτωμα του μπάνιου και της τουαλέτας είναι πλακάκι. Ο νιπτήρας είναι με καθρέφτη και ντουλαπάκι. Η υδραυλική εγκατάσταση είναι πλήρως ενσωματωμένη. Στην τυποποιημένη τουαλέτα υπάρχει και 1 ντούζ μπαταρία, έχει μπρίζα, φωτισμός,Θερμοσίφωνο.
5
ΕΞΤΡΑ (ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ)
κλιματιστικό σκυρόδεμα βάσης ποδαράκι 25/10/50 εκ κονβέκτορας τοίχου κάγκελα σίτα εσωτερικές περσιδες
εξωτερικές περσιδές
6
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΡΩΜΑ
White RAL 9002 Brown RAL 8016 1 2
7
ΒΕΡΑΝΤΕΣ (ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ)
1 2
8
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
2
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΨΗ

τροχοβιλεσ, τροχοβιλεσ τιμες, τροχοβιλεσ θεσσαλονικη, τροχοβιλεσ πατρα, trochoviles, τροχοβιλεσ τιμεσ, τροχοσπιτα τιμεσ

EUROPEAN QUALITY
Transport all WORLD COUNTRIES.

Copyright  2018 Inc. All Rights Reserved.

High quality products